20170720

Montseny: Santa Fe - Turó Gros - Turó de l'Home - Les Agudes

Les previsions de pluja al Pirineu, ens decideixen a anar a caminar al Montseny. El que no estava previst va ser la boira que hem trobat a la part alta de la muntanya.
Sortim des de Sant Fe, caminant pel camí que hi ha al davant mateix de l'aparcament de la carretera en direcció oest per girar desprès cap al sud, en paral·lel a la carretera. Seguim el camí indicat cap al Roc Perer, des d'on hi ha una molt bonica vista a la zona del hotel i pantà de Sant Fe.
Seguim pujant pel camí, que desprès gira a nord, per anar a trobar el PR C-208 que puja des de la Font de Passavets, al punt on ja trobem l'aveteda del Montseny. Seguim pujant pel PR i passem pel pou del Comte. Finalment, assolim la carena i girem cap al sud-est fins al Turó Gros. Avui, no veiem res des de aquí dalt perquè la boira ens ho impedeix.
Desprès, desfem camí i ens arribem al Turó de  l'Home. Seguim igual amb la boira, i anem per seguir el GR 5.2 fins al Coll de les Agudes. Acabem pujant al puig de Agudes i com la boira no acaba de marxar, retornem al Coll i emprenem la baixada cap a la Fon de Briançó, i ja sense deixar el PR C-208, indicat cap a Santa Fe, baixem fins a la Font de Passavets. Com encara es aviat, decidim d'anar a dinar a tocar dels cotxes. Creuem la carretera i seguim el camí indicat cap a Can Casades, pel costat de la riera de Santa Fe, i ens arribem fins a la font del Frare per dinar allí.
Desprès de dinar, recorrem els pocs metres que ens queden fins als cotxes i desprès, aprofitem per prendre el cafeto allà mateix.



Sortida circular
Distància recorreguda     14 km.
Desnivell acumulat         659 m.
Temps efectiu, caminant  4 h. 45'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...