20120413

Cingle de Rocafesa

Prop de Sant Martí de Llèmena.
Ruta circular, sortint des del mateix poble. Passem la riera del Llémena i ens dirigim cap a ca n'Arós, passant entre la casa i els corrals pujem per un camí que va en direcció sud est.
Quan ja estem a prop de la paret, trobem una pintada a una pedra que ens dirigeix ​​a la cova de St Martí desplaçant-nos uns metres cap a la nostra dreta. Retrocedim aquest tros i enfilem la paret pel pujant de la Cúrria.
Un cop a dalt, ens desplacem en direcció sud est fins trobar un filat, que seguim fins arribar al mirador de Rocafesa, des d'on veiem fins al mar (les Medes i el cap de Begur) i als nostres peus, part de la Vall del Llèmena, amb el volcà de la Banya de Boc i la nostra dreta el cingle de St Roc.
Després del descans i la contemplació, seguim el filat uns pocs metres i després gir a la dreta per baixar entre diverses places carboneres fins a Can Peracaula. A partir d'aquí el camí que nosaltres hem realitzat, està molt emboscat i no aconsello seguir-lo. És millor seguir el traçat de color vermell que he dibuixat al mapa (són pistes ben definides) que ens portaran igualment fins a St Nazari. Després sortim a la dreta de l'ermita cap a can Japanda i baixem a la plana seguint pista fins a St Martí.

Album de fotos:

https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5730946335778732417?authkey=CLGkhfLgseyGKg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS. Ripollés: Vallter - pic de la Dona - coll de la Geganta

Desprès de les caminades per l'Aran, aquesta setmana fem una sortida tranquil·la també tenint en compte la calor prevista per avui. Anem...