dimecres, 19 de desembre de 2012

Beuda-L'Espinau- Malveí - St.Miquel de Coma de Roure-Beuda

Aproximació: Carretera de Beuda i abans d'arribar al poble, agafar la pista asfaltada que surt a l'esquerra. Anar fins a Can Tries; al davant de l'entrada a la casa, s'hi pot deixar un cotxe aparcat.
Sortim des de Can Tries. El camí arranca a la mateixa corba de la carretera, a la dreta. Pugem direcció nord seguint un antic camí molt ben definit, que ens porta fins a un replà dit l'Era de la Palla, on hi ha la Bassa de Can Tries.
Seguim el camí direcció nord i anem pujant pel costat oest del Mont, fins al Pas del Llop; poc desprès ens enfilem pel costat d'una tartera, dita Els Saiols i anem a sortir a un camí que baixa des de Pla de Solls. Anem seguint direcció nord est fins al Coll de Dalt, on agafem el camí que baixa del Mont cap a Coll de Joncanat.
Aquí aprofitem per fer un descans i esmorzar. Seguim un camí que baixa des del mateix Coll direcció nord oest i que va directe a la casa Espinau. Arribats a sobre la casa, seguim a la nostra dreta, l'antic camí que puja cap a la Collada d'Espinau. Aquí girem direcció sud est per enfilar el camí de pujada cap al Coll Sacalm.
Aquí costa de trobar el camí de pujada al Malveí. Cal anar un poc cap a la dreta i desprès ja es comencen a veure les marques vermelles del camí de pujada, que no s'han de deixar fins a dalt; seguim pel Pla de Malveí i baixem al Coll de Pollastric. Des d'aquí ja enfilem a la nostra esquerra un camí que també costa de trobar.
Des del mateix Coll, cal baixar un poc en diagonal a la dreta, fins trobar el camí més definit que ens baixa fins trobar un camí més definit, que seguint-lo a la nostra dreta, ens portarà fins a Sant Miquel de Coma de Roure o a la casa, i des d'allí agafar el camí de baixada cap a Can Grau i Can Tries.

Ruta circular
Distancia recorreguda: 11,8 km.
Desnivell acumulat:     774 m.
Temps sense parades: 4 h. 21'

Enllaç al àlbum de fotos:

https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5825945602616479393

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada