dilluns, 22 de desembre de 2014

Portada del Pessebre a Sant Mateu de Vilanna

Sortida organitzada per la Colla l'Isard, de Bescanó.
Tradicional des de fa anys, el portar el Pessebre a Sant Grau, però aquest any al haver-se endut el riu, la passera des de Bescanó, s'ha variat el lloc on portar el Pessebre, elegint Sant Mateu, a Vilanna.
Sortim des del aparcament que hi ha a l'entrada de Bescanó i anem a buscar el camí a Estanyol, que seguim fins a Can Ferrer Pages, on fem un gir cap al O. per anar cap a Can Viader i desprès girem al N. i O. per apropar-nos a Can Parrac, seguint cap a Can Ribes i ens dirigim a El Turó del Cavalls, on fem un gir cap a SO, pujant per una pista asfaltada, primer i desprès ja de terra, que ens puja a Cal Teixidor, on hi ha cavalls. Seguim el camí direcció N que ens porta fins a Vilanna on per la pista asfaltada, anem seguint aquesta direcció fins arribar a l'ermita de Sant Mateu.
Aquí la organització ja ha preparat un bon esmorzar, a base de pa, botifarra, coca, amb begudes, vi i vi dolç. Desprès de aquest copiós esmorzar, fem una cantada de Nadales al davant del Pessebre, passant una bona estona tots plegats.
El camí de tornada, el fem baixant per darrera l'ermita, per un camí que ens porta en una ràpida baixada, fins al pou de glaç i la carretera de Bescanó, tornant pel carril bici.

Sortida circular
Distància recorreguda        12 km. aprox.
Desnivell acumulat              238 m.
Temps efectiu                       3 h. 05'                   

Enllaç a la traça (anada)     http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8489669

Enllaç al àlbum de fotos de Pere Magrià

Enllaç a la web de Colla l'Isard

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada