20171026

La Cellera: Riberes del Baix Ter i Festa de la Castanyada

Aquest dijous, hem celebrat per segon any la Festa de la Castanyada, de la Colla. 
Primer, hem fet una bonica passejada per la riba del Ter, des de la Cellera fins a la Resclosa de la Burés, desprès hem fet la tornada per l'interior, passant per l'ermita dels Sants Just i Pastor, can Ribes i travessem el canal de les fàbriques, anem a la Central hidroelèctrica de Can Ribes i retornar al Polígon de La Cellera, on tanquem el cercle. Una caminada mol bonica i recomanable, totalment plana.

Desprès, ens desplacem tots plegats, cap a Can Pere Sobiranes, on els nostres companys Joan i M. Àngels ens cedeixen la seva casa per poder celebrar aquesta festa.
Aprofitant el bon temps que podem gaudir avui, fem la festa a fora la casa, sota l'ombra dels arbres, i mentre es prepara l'arròs, fem un pica pica. Tot, preparat per la nostra companya Conxi, que com sempre, es cuida de tot el menú. Cal agrair-los tant amb ella com als nostres amfitrions poder gaudir d'una trobada tant bonica.
Desprès dels postres i cafès, fem una cantada tots plegats i desprès, ja emprenem el retorn cap a casa. Ha estat una vegada més una gran diada. 
Gràcies a tots i totes per fer-ho possible!  



Sortida familiar, circular
Distància         7,2 km.
Desnivell          37 m.
Temps caminant  2 h.15'


Enllaç a les fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...