20240314

BON PAS: Garrotxa. St. Feliu de Pallerols, coll de Condreu, Roques Encantades, La Salut, Coll d'Uria, St. Feliu

La diada d'avui, té un significat molt emotiu pels que formem part d'aquesta Colla. Avui, aprofitant la sortida habitual dels dijous, hem volgut retre un homenatge al nostre company Eduard Bosch, que ha traspassat recentment.
La major part del grup, ha sortit  fent la caminada des de St. Feliu de Pallerols i han fet tot el recorregut caminant. No entraré en detalls de la ruta perquè l'hem fet moltes vegades. Uns altres companys, ens hem desplaçat fins al Santuari de la M. de D. de la Salut, en cotxe, on ens hem trobat amb part de la familia d'Eduard. Ells ens han volgut acompanyar en aquest acte d'homenatge. Moltes gràcies, Isabel per fer-ho possible i pel teu recull de fotos aportat a la Colla.
Ens hem trobat amb els caminaires, a les Roques Encantades. És una zona on l'Eduard hi anava sovint perquè li agradava molt i a més li servia per la seva posta a punt, desprès de les entropessades que ha anat superant.
Quan hem estat tots aplegats, hem llegit, un escrit en record del nostre company. Com en cap cas Eduard ha volgut que el deixar-nos fora motiu de tristor, ans al contrari, volia un record alegre, hem cantat tots plegats la cançó de la Colla del Bon Pas, que ell va cuidar de fer gravar la música. Tot plegat, va ser una estona on ell va estar molt proper entre nosaltres. 
En acabar, els caminaires van continuar la seva ruta i els demés van retornar a La Salut. Un dia que ens deixarà un bon record del nostre company Eduard, D.E.P.






 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...