20130129

Ermita de Sant Patllari des del llac de Banyoles

Sortida des del llac direcció a Porqueres. Abans d'arribar a Sta. Maria, creuem la carretera i ens anem en direcció al Turó del Castell. Veiem que sortim a la carretera i em de retrocedir un 150 m. per creuar-la per un pas que hi ha a sota. Seguint aquest camí, anem pujant cap al turó de Can Vinyaplana i es va seguint ja una pista que va pujant primer cap al oest i desprès al sud fins a dalt a Sant Patllari. Abans d'arribar-hi, anem a fer un cop d'ull al Mirador de Patllari, des d'on hi ha vista al llac i Banyoles. Arribem a Sant Patllari i fem un descans per esmorzar i contemplar Rocacorba, Finestres, Aiats i Cabrera i des de la part de darrera, la muntanya del Mont i al fons el Pirineu nevat.
Desfem camí i agafem una pista, que ens porta fins a El Mas. Aquí la pista ja es asfaltada i anem baixant fins al pla, passant per Can Forcaire i anar a sortir al llac.
Aquesta sortida es de caminar força estona per pistes que van cap a Sant Patllari i es va tota l'estona sota bosc amb molt poca visual, fins que no arribes a dalt.

Sortida circular
Distància recorreguda: 14,6 km.
Desnivell acumulat:      488 m.
Temps efectiu, sense parades: 4 h.

Enllaç al àlbum de fotos:

https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5839220050467735761

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...