20130831

Viatge amb els companys de Colla, a Suïssa.

Desplaçament des de Girona a Suïssa, amb els companys de Colla: Marc Villoro, Pere Millet, Salvador Boix, Joan Anton Font, Pere Puig (El Degà), Antoni Cabarroques, Martí Roca, Marta Roca i jo.
L'objectiu del viatge es fer una travessa de set dies al Oberland Bernés. Com altres anys, hem contractat els serveis de Cairn, ( http://www.cairn-fr.com/ ) que ens facilita tota la logística i la nostra guia habitual, la Elodie, amb qui ja tenim una bona amistat des de fa tres anys, més aquest.    
Sortim a les 07:00 de Girona, amb la nostra furgo de 9 places cap a Suïssa, per autopista. Viatge tranquil, encara que ens trobem amb tràfic de retorn cap a Europa i algunes retencions. 
Arribem a les 17:15 h. a Sion, i ens instal·lem al Hotel reservat per Joan Anton. Bones instal·lacions per poder fer un descans del viatge i preparar la sortida de demà.
Fem un volt per la ciutat, que amb molt bona temperatura, té molt de vianant pel carrer. Sopar a una cerveseria i desprès anar a escoltar una estona de música al carrer. Ambient molt maco i relaxant. Desprès, a descansar.

Enllaç al àlbum de Fotos:

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...