20140830

França (Chamonix): Tour des Aiguilles Rouges

Avui, dissabte 30 d'agost, sortim de viatge direcció a Saint Gervais les Bains. Aquest any, el grup està format per Joan Anton, Martí, Salvador, Antoni, Maria, Eduard, Marc, Domingo i jo.
El viatge, tret d'alguna petita retenció, el fem dintre de horari previst i arribem al destí a mitja tarda. Desprès d'allotjar-nos al hotel, agafem la furgo i ens en anem fins a Chamonix per veure l'ambient de la ciutat, avui que hi ha l'arribada de la Ultra Trail del Mont Blanc. Hem pogut presenciar l'arribada de la catalana Núria PICAS, classificada segona amb un temps de 24:54:29 h. Ha estat molt emotiu veure i sentir l'esperit català, representat en aquesta atleta de les curses de muntanya.
També la ciutat i el turisme que atreu aquesta prova han estat pendents de l'arribada dels atletes. S'han organitzat actes festius pels carrers i esta tot molt bonic.
Desprès d'una passejada, tornem cap a Saint Gervais, per sopar i descansar fins l'endemà, que ja començarem a fer caminada per aquest bonic indret.

Enllaç a fotos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...