20200620

BON PAS.- Volta pel Mont, des del Pla del Bosc

Segona diada de Colla post-Covid. Avui, anem cap al Mont, 17 caminants. 
Deixem els cotxes al Pla del Bosc i comencem a pujar per la pista, fins a empalmar el camí de pujada, que surt a l'esquerra. Agafem el pujant, direcció al Castellot i quan arribem a la primera cruïlla pujant, pal indicador, agafem el camí de la dreta, molt ben fresat i traçat. Ens puja fins a la vora del turó de les Grives. Quan sortim, pugem uns metres més i ja arribem al coll on el camí segueix indicat cap a Sous. Agafem aquesta direcció i arribem al pujant del Grau, canal que ens puja ja molt a la vora del monestir. Seguim el camí fins arribar-hi i tirem amunt, travessant la carretera a la propera corba i seguim pujant fins arribar a dalt al Mont. 
Aprofitem per esmorzar, gaudir de la vista i el bon dia, i aprofitant que la restauració es oberta, per prendre begudes.
Tirem avall, desfent camí fins al collet de les Sorreres i trenquem a la dreta, baixant i seguint les fites, fins al pla de Solls. Volem anar a trobar un camí que està al mapa i seguim un tros carretera avall. Al lloc, on deuria de estar el corriol, no el sabem trobar. Seguim un  poc més avall la carretera i quan veig que el camí no trobat, hi passa molt a prop per baix, deixo la carretera i baixo uns metres fins començar a trobar fites. Aquest camí ja el conec. Seguim cap al oest, baixant un grau i fem cap a la Bora. Desprès, agafem el camí que va baixant cap al est, fins arribar al coll de les Grives, a partir d'aquí desfem camí fins al pal indicador i avui, tornem a baixar pel lloc on hem pujat, saltant-nos el Castellot.


mapa Alpina. Alta Garrotxa

sortida circular
Distància               10,2 km.
desnivell                800 m.
temps caminant    5 h.

fotos Mercè:          https://photos.app.goo.gl/JvqYfxZNvNcSNCcSA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...