20220618

COLLA ISARD.- Sortida SOCIAL a la Serra de Moixerò: Tosa d'Alp i Puigllançada

Un any més, celebrem la sortida social que fem la Colla amb el patrocini de la FEEC.

Aquest any l'objectiu de la sortida ha estat donar a conèixer als nostres socis dos cims de la part oriental de la Serra de Moixerò, la Tossa d'Alp i el Puigllançada. Com venim fent últimament, fem la aproximació amb el minibus Pacheco fins a Bagà i ens deixa al Coll de Pal.

Iniciem la pujada, seguint el GR 150.1 en direcció NO, passant pel Cap del Serrat Gran, el puig de Comabella i fem arribada al refugi Niu de l'Àliga. Seguim desprès d'un descans, per assolir la Tosa d'Alp (2.537 m.) el punt més alt de la sortida. Deixem el GR per iniciar la baixada, direcció Est, cap a l'Estació d'Esquí de Coll de Pal passant pels Rasos de Comabella.

Creuem la carretera, a l'alçada de la Cabana de la Pleta de Comabella i tornem a trobar les marques de GR i el seguim per acabar de baixar fins al torrent de Coll de Pal. El deixem per començar la pujada al cim del Puigllançada que tenim al davant nostre i ho fem sense camí definit, fins assolir el cim (2.408 m.). Desprès del descans, iniciem la baixada cap al Coll de Pal, on ens espera el bus de tornada cap a Bescanó.


enllaç_a_la_traça https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/2022-06-18-01-coll-de-pal-tosa-dalp-i-refugi-del-niu-de-laliga-puigllancad-106011696

fotos Montse https://photos.app.goo.gl/jri31M78wxjdkJhg6

fotos Mercè https://photos.app.goo.gl/tFATzYwX15m5Cn5BA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...