20230914

BON PAS.- Alt Empordà: Palau Saverdera - Mas Fumat - SerraVerdera - Mas Ventós - St. Onofre - Palau Saverdera

Per aquest dijous tornem a fer una clàssica de l'Alt Empordà. Sortim des de Palau Saverdera direcció est, cap a la urbanització Bellavista, sortint d'aquesta per la part sud i seguim camí amb marca groga direcció est cap al Mas Fumat. Anem fins a la part alta de la urbanització anant a buscar un corriol que puja des de la carretera GI-614 direcció nord. 
El seguim i aviat comença a pujar en forta pendent cap al Puigsaquera. Més enllà i seguint la marca groga, ja pugem a la carena de la Serra, que anem seguint fins al castell de Verdera. Fem baixada direcció a St, Pere de Rodes, però ens desviem a l'esquerra, per tornar cap a la carena i anar seguin fins al Mas Ventós.
Aquí agafem el camí cap a St. Onofre pel GR 92.0, on fem parada per dinar i desprès seguim la baixada seguin el GR fins al poble.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Rabós-font del Conill-coll dels Belitres-coll de la Plaja-St. Quirze i Sta. Maria de Colera-St. Quirc de Colera-Rabós

Una molt bonica ruta per l'Alt Empordà, que ens ha coincidit, amb l'explosió primaveral de la natura que ens envolta. Sortim des del...