20240508

BON PAS.- Montseny: Font de Passavets - Turó de l'Home - Les Agudes

La diada d'avui,  ha tornat a ser molt emotiva pels que formem part d'aquesta Colla. Avui hem avançat el nostre dia de sortida, per retre un memorial a la nostra companya Imma Bayona, que va traspassar recentment i que hem organitzat amb el seu company de vida, en Rafel.
La major part del grup, hem sortit  fent la caminada des de la font de Passavets, pujant pel camí PR-C 208, que hem fet moltes vegades i que des de la font, va pujant molt ben indicat, deixant l'Aveteda a la nostra dreta i segueix pujant pel Pla dels pous, passant a la vora del pou del Compte, els Rocs Cremats i arribant al coll Pregon i Turó de l'Home, on aprofitem per fer parada d'esmorzar.
Desprès, hem baixat al coll Sesbasses, on hem esperat un altre grup de familiars de l'Imma i altres caminants de l'A.D.A.C, també companys de caminades de l'Imma, que han pujat des del aparcament a la Plana Amagada.
Tots plegats, hem anat carenant fins al cim de les Agudes, on hem fet l'acte de memorial a la nostra estimada Imma, amb música i les paraules de la seva amiga i companya de Colla, la Julieta. Estimada Imma, D.E.P.
En acabar, hem baixat plegats fins al coll de les Agudes, on ens hem acomiadat dels familiars i amics que retornen a la Plana Amagada i la nostra Colla, hem baixat des del coll, seguint el PR-C 208, per la font de Briançó, aquesta vegada amb aigua, el Mal Pas i Porrassar de Baix, fins a la font de Passavets, on hem acabat la sortida i hem dinat plegats a la font (sense aigua).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS. Ripollés: Vallter - pic de la Dona - coll de la Geganta

Desprès de les caminades per l'Aran, aquesta setmana fem una sortida tranquil·la també tenint en compte la calor prevista per avui. Anem...