dimecres, 14 de novembre de 2012

El Puig Sallança

Matinal curta. Accés per la pista que va des de Sant Aniol de Finestres a Mieres.
Deixem el cotxe a un punt on es troba el camí que puja des de St. Aniol. Acabem de pujar fins a dalt a la pista a uns 100 m. del desviament cap a Finestres. Agafem el trencant fins a un indicador que senyala al Puig Sallança; el seguim passant per sota el Santuari.
Aquest camí ens porta al coll del Forat de l'Ovella i seguim a la nostra esquerra el camí ben definit fins al Puig Sallança. Aprofitem per fer un descans i contemplar la bonica vall de Santa Pau.
Deixem el cim i continuem el camí que baixa direcció oest, fins arribar a un coll on hi ha camí que baixa cap a Santa Pau. Nosaltres seguim recte, direcció oest. Mes endavant, fa un gir cap al sud oest i anem seguint aquest camí fins trobar un indicador, que a la nostra esquerra, ens senyala cap a Finestres.
Agafem aquest corriol i encara que hi ha algun punt perdedor, es pot seguir i en porta fins a una cruïlla, on trobem el camí que hem fet per pujar al Puig Sallança, desfem camí fins al Coll del Forat de l'Ovella i en aquest punt agafem el camí cap a Finestres. Hi ha un pal indicador, que ens senyala cap a Finestres i també segueix baixant cap a Mieres i Santa Pau. Quan arribem al padró oratori, en lloc de seguir cap al Santuari, fem una pujada pel mig del bosc, per anar a trobar el camí de pujada cap al Castell de Finestres, que anem seguint fins a dalt.
Desprès de contemplar un altra bonica panoràmica, desfem el camí fins al Santuari i desprès anem baixant cap al cotxe, seguint la pista.

distància recorreguda: 8 km.
desnivell acumulat:   533 m.

Enllaça al àlbum de fotos: https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5811492457872333921

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada