20121109

Travessa per Montserrat

Aquest dijous compartirem sortida amb els companys de caminades de Joan Anton, de la colla d'Olot. Ens trobem amb en Ramon, Toni, Jordi i Pere a la benzinera Gurb que hi ha desprès de Vic i anem fent el camí junts fins a Montserrat.
Deixem un cotxe al aparcament del Santuari i la resta ens en anem fins al coll de Can Maçana, des d'on comencem a caminar pel camí de la Roca Foradada i passem pel Collet de Guirló. Poc desprès del coll, agafem un camí a la nostra dreta, direcció cap a la Portella i anem seguint camí cap al refugi Vicenç Barbe, on aprofitem a fer un descans i esmorzar. Estem tinguen un molt bon dia i establim molt bons lligams amb els nous companys d'Olot.
Seguim camí per anar cap al pas del Príncep i desprès cap al coll del Porc. Continuem cap al coll del Miracle i mes endavant passem per la Balma de les Pruneres i desprès pel coll de les Comes i fem cap al Montgròs, des d'on tenim visual des d'on venim, i al altre costat, St. Jeroni i Montcau. Podem endevinar el nostre recorregut.
Seguim el nostre camí i passem per la Font de la Cadireta i anem seguint, per passar sota la roca el camell de St. Jeroni i més endavant les Pinasses, on al baixar ja ens trobem el camí que va a St. Jeroni. Agafem direcció al Santuari, baixant pel torrent de Sta. María i camí vell de St. Jeroni, fins arribar al Monestir, on reposem una estona tots plegats i desprès ja anem a buscar el cotxes i ens acomiadem fins una propera dels companys d'Olot, doncs la tornada a Girona, la farem per l'autopista.


Ruta que travessa el macís de Montserrat. No es circular.
Distància recorreguda:  12,8 km.
Desnivell acumulat:     + 899 m i - 881 m.

Enllaç al àlbum de fotos: 

https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5810433851376173809

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...