20131214

Plantada del pessebre al Montpetit

Sortida matinal familiar i dinar de germanor de la Colla dels dissabtes.
Aproximació per Banyoles, autovia d'Olot fins a sortida Castellfollit i seguir fins a Oix. Deixem els cotxes al cementiri.
 
Com avui l'objectiu de la sortida es la plantada del pessebre i cantada de Nadales al cim, el grup que porta instruments musicals, fem la aproximació amb cotxe fins al coll Sapell, per desprès seguir la pujada fins al cim.
La resta, surt, passant la riera a l'altura del cementiri i puja per La Ferreria, Bac de Pineda i el camí que va a sortir al coll Sapell, per acabar pujant al Montpetit.
Quan estem tots plegats a dalt, som vint i sis aquest any, arreglem el pessebre a la soca d'una alzina i mentre tant, anem afinant instruments.
Sempre hi ha qui pensa amb el grup, i  han portat avituallament per tots, coca feta per Conxi, dolços que ha portat Nuri, i per veure, el cava que han portat Narcís i Miquel.
Ens reunim al votant del pessebre i fem una cantada de Nadales i per acabar, el nostre company Esteban interpreta una cançó de la seva Navarra. El parlament per part de Esteban, per agrair la companyia de tots i per recordar al company Bartomeu Felip, fundador d'aquesta colla, que ens va deixar fa dos anys, posen un punt final emotiu a la jornada.
Endrecem tot el que ha sobrat i emprenem camí de tornada, pel mateix lloc, fins als cotxes.
 
Per acabar-ho bé, ens parem a Can Bundància, per compartir un bon dinar de germanor i emplaçar-nos per la propera, amb un Bones Festes per tots!

Enllaç al àlbum de fotos (fotos de Miquel i Pere)

https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5957934407256902241?authkey=CK399KLvnYWrugE

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...