20180222

BON PAS: Dijous de passejada i calçotada a Can Pere Sobiranes

Aquest dijous, amb un molt bon dia, hem planificat una petita passejada pel terme de Brunyola, donat que per desprès, tenim previst de celebrar el dinar-calçotada de la Colla.
Sortim des de Can Pere Sobiranes direcció sud, fins a la carretera, que seguim uns metres, i al proper trencant a l'esquerra, agafem la pista de terra que primer puja direcció nord i desprès gira cap al est i un altra vegada a nord, fins a la vora de Mas Sitjar. Aquí, girem cap al oest i anem baixant cap a Mas Llunes, per on caminem direcció oest, fins al final dels carrers asfaltats, per agafar la pista de terra, que ens portarà direcció sud, un altra vegada fins a Can Pere Sobiranes.

En arribar, ens posem a fer el foc per la calçotada i a gaudir del menú, que la nostra companya Conxi, ens ha preparat per celebrar esta diada de Colla. En nom del companys i companyes de BON PAS, cal agrair aquest bon dinar que ens has preparat, Conxi. Moltes gràcies, pel teu treball i dedicació al grup. També, gràcies al Joan i M. Àngels per oferir-nos la seva casa per fer la festa.


Sortida circular
Distància           6,2 km
Desnivell           136 m.
Temps caminant   1 h. 50'





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...