20180316

BON PAS.- ROMANYÀ DE LA SELVA-Volta de fonts, monuments megalítics i suros centenaris

Aquesta setmana, la previsió de temps canviantuna vegada més, ens ha fet decidit d'anar a explorar una zona força desconeguda de la Vall d'Aro.
Per fer la sortida, hem seguit la traça recent de un grup de wikiloqueros que anualment fan una trobada. Com sigui que ens va agradar la seva descripció, hem anat a seguir la seva ruta.
Realment es sorprenent la riquesa en fonts (la majoria, no ragen), però es veu el treball que han fet per recuperar-hi l'accés, monuments megalítics i suros impressionants. El que més, el suro de l'Almeda.
La descripció de la ruta, no la vull fer, perquè lo important es poder seguir-la amb la traça descarregada i els punts d'interès marcats. No deixeu de llegir la descripció que fan i on també trobareu la traça original, a l'entrada: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/v-trobada-wikiloqueros-de-les-gavarres-romanya-de-la-selva-22595166
Hem deixat de fer dos trams, extrems nord de la ruta que ells varen fer, per un petit problema d'un dels companys de Colla, pel demés l'hem seguit totalment igual.


Sortida circular
Distància recorreguda    15 km.
Desnivell acumulat        343 m.
Temps caminant          4 h. 35'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...