20180705

BON PAS.- Val d'Aran: Espitau de Vielha al Estanh Redon

Dia de tornada cap a Girona. Deixem l'hotel on hem estat tant bé aquest tres dies i amb el bus ens dirigim fins a la boca sud del túnel de Vielha. Ahir a la nit ha estat plovent a la zona i al despertar-nos, està tot tapat per la boira. Sortim al altre costat i allà està més trencat i amb sol.
Sortim des del Espitau, seguint el GR 11 direcció est. Passem pel Bosquet des Faus, un paratge preciós per la seva vegetació i fageda. Passem al altre costat de riu i arribem fins a Pletiu dera Escaleta, tot això seguint el GR. Més amunt arriba un punt, on el GR segueix cap a la dreta direcció NE. Natros continuem pujant direcció NO fins arribar al Estanh Redon. Sabem que hi som, perquè encara veiem la part més propera a la vora i perquè ens trobem a l'estació meteorològica, però ho tenim tot tapat per la boira que ens ha tapat l'últim tram de pujada. L'ambient molt fresc, en fa baixar al cap de poca estona, ja que com més amunt més tapat per la boira.
Retornem pel mateix camí de pujada, ja que considerem que per la intensa boira, no val la pena anar al Estanh de Rius, com era la nostra intenció. Retornem al Espitau, on ens està esperant el Ramon, per començar el viatge de retorn. Parem a dinar de baixada i desprès continuem viatge fins a Girona.


Sortida no circular
distància               8,9 km.
desnivell               627 m.
temps caminant        3 h. 51'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...