20181220

BON PAS: Caminada i dinar de Nadal, per Sant Dalmai.

Un any més, les companyes i companys de Colla, ens reunim aquest dia, per fer una caminada curta i desprès seure'ns al voltant de la taula per celebrar les festes de Nadal, que per natros es compartir bona companyia, molta alegria al grup, i gaudir dels paisatges que trepitgem i que tenim pels voltants quan caminem a les nostres sortides. 
Avui, fem una sortida de passejada, que ens porta des de Sant Dalmai cap a Vilobí d'Onyar, baixant pel marge dret del riu fins al poble veí i retornant cap a Sant Dalmai. Abans d'anar a dinar, encara ens acostem a Les Tosqueres, on el nostre company i geòleg Xavier, ens fa tota una lliçó del procés que han tingut aquests terrenys i la seva vinculació a l'activitat volcànica de la zona on ens trobem.
Desprès, ja anem cap al restaurant La Crosa, on la nostra companya Conxi i el seu equip, ens han preparat un àpat de Nadal, que ha estat boníssim. A continuació del dinar, fem l'estrena dela cançó de la Colla del Bon Pas i la tradicional cantada de Nadales.
Un dia, on hem pogut gaudir de companys de Colla, que per diverses circumstàncies no poden acompanyar-nos a les sortides setmanals. Poder retrobar-nos, es sempre una gran alegria i més en aquestes dates. 


Sortida circular
Distància                10,2 km.       
Desnivell                 38 m.
Temps caminant    2 h. 36'


Manel:              https://photos.app.goo.gl/seHPQPZy8RPymaMe7
Milio:               https://photos.app.goo.gl/7puNHkPdVq67TCYQ9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...