20191031

BON PAS.- Les Salines, des de Maçanet de Cabrenys

Finalment, les previsions de plugims s'han complert i ja sortim de Girona amb una pluja fina. Arribats a Maçanet, deixem els cotxes a la part alta de Maçanet, Can Muntada.
Comencem a caminar direcció nord, anant a buscar la riera d'Ardenya, que travessarem seguint el GR. Rodegem el Puig de Calabuig, deixant-lo a la nostra esquerra i desprès tornem a seguir el GR uns pocs metres, per deixar-lo i seguir les marques blanc/verd. El camí va guanyant alçada i girant  cap al NE direcció al Castell de Cabrera, on anem a parar per esmorzar. Continuem anant a buscar la pista principal, passant pel Coll de les Cordes i anem pujant fins a trobar novament el GR que ve des de l'esquerra de la pista i continua per la nostra dreta fins a la Mare de Déu de les Salines. Aquí, ens fa un ruixat i el cel està força tapat, pel que es pren la decisió de no continuar fins a dalt el cim i retornar cap a Maçanet.
Ho fem seguint la pista fins al punt on es troba el GR, que ara seguirem tota l'estona fins a la vora on tenim els cotxes. La sortida ens queda en una matinal, i anem a dinar al bar La Pau, a la Plaça de la Vila.


mapa Editorial Alpina. Alt Empordà
enllaç a la traça https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/2019-10-31-macanet-de-cabrenys-castell-de-cabrera-les-salines-macanet-43159151

Sortida circular
distància                     13,7 km.
desnivell                      750 m.
temps caminant         4 h. 25'

fotos Toni i Montse https://photos.app.goo.gl/XpF1S2UhyG36wU4n8

Cristina                    https://photos.app.goo.gl/xbHZMn4Kqrefzqky6

Mercè                       https://photos.app.goo.gl/46o6s4HXRkCo74TD6



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...