20191107

BON PAS.- Montseny: Bordoriol - Matagalls

Sortim des del aparcament de Bordoriol, dirigint-nos cap al Coll de Joan seguint direcció SO i sud. Arribats al Coll, seguim per la pista de la dreta, fins a la font dels Llops. Un cop passada la tanca, trenquem a l'esquerra, pujant per un corriol que ens porta a la font dels Mosquits i que segueix fins a Coll Pregon. Seguim la direcció sud i anem a la font de coll Pregon i més endavant girem cap al oest i desprès nord, rodejant el Puig Sacreu. Fem cap a la font de la Vila, on girem cap al oest per pujar al collet dels Llops, on trobem el GR que ve des de Coll Formic. Ara el seguim amunt, fins al cim de Matagalls.
Desprès de les fotos de grup, anem baixant per la carena direcció NO, cap al Prat Llis i el Turó Gros del Pujol. Des d'aquest, desfem uns metres i comencem la baixada direcció NE, per un corriol marcat amb fites que de seguida s'endinsa per la fageda. Anem seguint les fites de baixada, fins arribar a la cota 1200 on trobem un camí, que ara seguirem primer cap al SE cap a la font Rupitosa i seguim el camí que ens portarà novament a la font dels Llops. A partir d'aquí, ja desfem camí fins als cotxes.


Mapa Montseny. Editorial Alpina

Sortida circular
Distància                 14,1 km.
Desnivell                 827 m.
Temps caminant     5 h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...