20221013

BON PAS.- Serra de Montgrony: Costa Pubilla, des de Santuari de Mongrony

Ruta des del Santuari de Montgrony pujant a St. Pere i seguim GR fins al refugi de les Planelles. Deixem el GR i seguim corriol direcció nord, de pujada fins al serrat del Prat. El camí gira a oest planejant i desprès fent una baixada, per seguir ja de pujada i direcció nord, pels rasos del Camps.
Passem la font dels Ocells i més amunt, deixem el corriol i seguim pel dret muntanya amunt fins arribar a dalt el Costa Pubilla.
Baixem direcció NO, passant el roc dels Llamps i quan som a baix, en lloc d'anar al coll de Bona, enfilem cap a l'esquerrai anem baixant a trobar la pista que seguim cap al Pla de la Barraca. Seguim baixant direcció sud cap al Pla de l'Avet i el Serrat LLis per anar a parar a Les Viles Groses. Seguim la pista i GR passant les Viles Xiques i força més avall, quan trobem la bifurcació del refugi de les Planelles i el Santuari, seguim cap al aparcament, on tenim els cotxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...