20221027

BON PAS.- Garrotxa: Coll de Bracons - St. Bartomeu de Covildases - puig del Llop - Puigsacalm - font Tornadisa - coll de Bracons

Deixem els cotxes a coll de Bracons i comencem a caminar pel camí que va cap a Puigsacalm. Al arribar al coll de St. Bartomeu, fem gir a l'esquerra, seguint indicacions a Puig de l'Àliga. Anem seguin la traça del camí, tapat de fulles que en algún punt fan que afinem bé per seguir. Passem per coll Gallina i coll de Foradada, per arribar a coll Joan. 
Aquí, deixem aquest camí i girem cap a la dreta, de baixada per un corriol que ens porta més avall fins a una pista, que seguim a la dreta força planejant. Trobem una cruïlla i seguim per l'esquerra fins a trobar el camí que ve de Vidrà. Seguim a la dreta i fem cap a St. Bartomeu de Covildases.
Continuem per la pista i al arribar a unes cases, girem cap a la dreta seguin un camí que comença a pujar. Trobem una cruïlla i seguim per l'esquerra. El camí fau un revolt primer cap a l'esquerra i desprès cap a la dreta i anem seguint a munt. Trobem una cruïlla i seguim recte per camí més herbat. Més amunt, anem a trobar el camí que ve des de Bracons i girem a l'esquerra, per anar cap a la font Tornadissa.
Seguim, de pujada cap a Manters i els Clivillers fins al collet dels Clivillers, on passem el tancat i ja continuem cap al puig dels Llops, primer i desprès al Puigsacalm.
Desfem camí fins a la font Tornadissa, on parem per dinar. Desprès, continuem cap al coll de St. Bartomeu i ja seguim fins als cotxes, a coll de Bracons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: La Valleta - Puig d'Esquers - La Valleta

La sortida de Colla d'avui, ha estat condicionada per dos elements climatològics. Per un costat, la pluja que no estava prevista fins a ...