20221008

C.E. ISARD.- Sortida de Natura. Aiguamolls de l'Empordà

Per aquest dissabte, hem programat una activitat de natura per als nostres socis. Aquesta activitat, també està patrocinada per la FEEC dintre de l'Àrea de Natura. Avui, també comptem amb la companyia de nostre Veguer de la Regió II de la FEEC, en Josep i la seva esposa, la Sara.
Ens desplacem amb el minibus Pacheco fins als Aiguamolls de l'Empordà, on ens espera la Sònia, guia de La Copa, que ens farà tot el guiatge i explicació de la situació del Parc, les diferents àrees que l'integren, les migracions de les diferents aus i les que ja es queden al Parc.
Fem una primera estada al Centre d'Interpretació, on ens explica els trets més destacats del Parc i els consells per preservar la natura. 
Desprès amb els allarga vistes que ens ha facilitat, passem a fer el recorregut I, començant al Cortalet i acabant al mas Matà, amb el punts de guaita i les seves explicacions dels diferents tipus d'aus, plantes, curs de les aigues interiors, i fauna que anem veient.
Un cop acabada la visita, anem tots plegats a compartir un dinar a Roses, per acabar de gaudir d'aquesta diada festiva dedicada als Socis/es de l'Entitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...