20130904

Dia 4: Kandersteg - Col d'Hohtürli - Griesalp

La nostra sortida, comença uns 350 m. mes amunt d'on hem dormit, desprès d'una pujada amb la panera. La vista, espectacular, de la vall que deixem abaix i ens dirigim cap al llac Oeschinensee, lloc on ens trobem amb la Elodie i la resta del grup, que han pujat caminant. 
Deixem el llac i enfilem un corriol que ens va pujant direcció nord est, per la vall i guanyant altura ràpidament. Arribats a un pal indicador, enfilem cap al est per Oberbärgli i seguim pujant fins arribar al punt més alt, el Hohtürlipass. Direcció sud, podem veure molt prop nostre, l'impressionant glacera del Blüemlisalp.  Uns metres més per sobre del col, hi ha el refugi, on desprès de dinar, alguns companys aprofiten per anar a fer el cafè. 
Desprès de fer el descans, comencem la forta baixada  direcció nord, pel costat de la paret rocosa, amb escales incloses, fins arribar als prats i seguir baixant fins arribar a Griesalp. La part baixa de la vall, es preciosa amb uns prats verds i moltes cassetes. També veiem que hi pasturen unes alpaques, a més de les vaques.
Aquí la estada no ha estat molt positiva, doncs ens toca dormir tots plegats a un dormitori i alguns companys queden en vetlla, pels roncs dels altres.

Sortida de travessa

Enllaça a la traça: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5273652

Enllaç als àlbums de fotos: 

Martí: https://photos.app.goo.gl/bg6jUDw5ywRNJ3cR6

Milio: https://photos.app.goo.gl/ayGSVQzRfogzdsw49

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...