20130907

Dia 7: Grindelwald a Schrvarzvaldalp (ctra. a Meiringen), pel col de Grosse Scheidegg

Últim dia de la nostra travessa per l'Oberland Bernés.
Sortim una mica més d'hora que els altres dies, perquè volem assegurar la tornada amb tren des de Meiringen a Sion i poder sortir el més aviat possible cap a Girona.
Avui també fem un petit transfert amb la furgo fins a Obere Gletscherstrasse al davant del hotel Wetterhorn. Comencem a caminar pel camí que ens pujarà cap al col de Grosse Scheidegg, que va seguint la vall, pel costat de muntanya, sota el macís del Wetterhorn, entre prats i passant a prop de algunes cases, fins que anem a trobar la carretera, restringida a vehicles autoritzats, que puja al coll i que anem seguint per les dreceres, fins a Grosse Scheidegg.
Aquí tenim la última vista al Eiger, al Wetterhorn i la vall de Grindelwald.
Desprès de un descans, emprenem la baixada pel camí que també va creuant la carretera de pujada al coll, restringida a vehicles autoritzats, fins arribar a Chrvarzvaldalp, que es on arriben els autobusos que pugen des de la estació de Meiringen.
Aquí dinem, i desprès fem un transfert fins a l'estació de Meiringen. Aquí ens acomiadem de Elodie, Sonia i Warren i agafem el tren cap a Sion. A Sion ja ens acomiadem també de Nicole, Thérèse i Olivier.
Sortida a les 16:15 de Sion i arribada a les 02:00 h. a Girona.

Sortida de travessa

Enllaç a la traça: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5289522

Enllaç als àlbums de fotos:

Martí: https://photos.app.goo.gl/rvvCk8Tbk4p3C9Q2A

Milio: https://photos.app.goo.gl/EvhFaaZ3tCuWs2qf8

Pere Millet: https://photos.app.goo.gl/z7Nbug9cGtTWRN9z8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...