20190425

BON PAS.- Puig Gros i costa de S. Feliu de Guixols

Una diada, que complint el pronòstic del temps comença amb amenaça de pluja, però que no es compleix. El que si es manté durant tota la jornada es el vent.
Sempre m'havien dit que no existia camí de costa per aquesta zona, però vaig llegir una crònica molt ben explicada d'aquesta sortida i hem decidit de fer-la. Realment, una ruta espectacular i molt recomanable per gent acostumada a fer muntanya.
Com que no explicaré la sortida millor que la crònica llegida, us acompanyo l'enllaç a la plana web de wikiloc on hi podreu llegir, la explicació de la ruta amb tot detall. Aprofito per felicitar al titular de Aventura't pel seu treball.
Hem fet petites variacions, degut a que el fort vent per una part i la boira que tapava els cims per l'altra, ens han fet desistir d'acostar-nos a algun mirador o pujar al puig Badat (o Romaguer). El punt de sortida l'hem fet des del aparcament situat a la vora del Monestir.




Fotos Milio      https://photos.app.goo.gl/3B5jAhgK8F2WLd9F8     
Marc                 https://photos.app.goo.gl/Rx16sB5UzmBZ2HNQA
Mercè               https://photos.app.goo.gl/1deYdyoMDsGiQ4Ud6





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...