20190418

Els BON PAS, anem al Turó del MALPÀS (Serra de l'Obac)

Sortida preparada pel nostre company Jordi Dalmases. Fem l'aproximació en bus, comptant com sempre, amb Ramon Pacheco.
Dia ventós. Comencem a caminar des del aparcament de l'Alzina del Sal·lari, a la Bv-1221. Encara que la major part de trajecte passa per camins marcats al mapa de l'Editorial Alpina, Sant Llorenç del  Munt, n'està tant ple de camins i cruïlles, que per no fer extensa aquesta ressenya, aconsello de seguir la traça del gps. 
Els punts de referència que hem anat seguint: 
Pujada fins al Morral del Llop. GR 5. Coll de Boix. La Pola. Pujol de la Fosca. Hospital de Sang. La Foradada. Collet del Malpàs (Les tres Pinasses). Turó del Malpàs. Era dels Enrics. Balma dels Abanadors. Alzina Bonica. Corral Coma d'en Vila. GR 5. Coll de Garganta. El Dau Foradat. Morral del Llop. Aparcament.
Es una volta preciosa, salvatge en molts trams, i exigent. El nostre company Jordi, ha sabut com fer-nos gaudir amb aquesta sortida tant complerta i per un terreny tant diferent del que trepitgem habitualment, en quant a formacions rocoses d'aquesta Serra de l'Obac. Gràcies Jordi, pel teu guiatge i la faena en preparar-la.



Mapa editorial Alpina: Sant Llorenç del Munt
Enllaç a la traça: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/2019-04-18-01-turo-del-mal-pas-35395822

Sortida circular
Distància                15,7 km.
Desnivell                 796 m.
Temps caminant    5 h. 34'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...