20200208

C.E. ISARD.- Vallter- Roques Blanques. raquetes.

En una diada on hem tingut tot a favor,  bon estat de la (molta) neu, sol i sense gens de vent, hem gaudit d'una sortida a la neu, de les que deixen bon record.
Ens hem desplaçat fins a Vallter on això si, quantitat de cotxes, que han emplenat durant el dia tots els aparcaments i fins a més avall del Pla del Hospital. Per tant, multitudinària quantitat  de gent, que per sort no feien raquetes.
Hem sortit des del aparcament i ja ens hem calçat grampons pel tou de neu que hi ha. Hem anat fins a dalt la Portella de Mentet, desprès ens hem dirigit cap a la Portella de Morens i anant a buscar la carena, assolim el Pic de la Coma Ermada. Hem seguit per la Collada de la Llosa i pujat al Pic de la Llosa, punt més alt de la caminada. A partir de aquest, hem anat seguint fins a les Roques Blanques. 
En arribar-hi i degut a que ens hem entretingut per diferents circumstàncies, ja decidim de no continuar i fer el retorn pel camí del GR més o menys, perquè hi ha un tou de neu, que no es distingeix res més que traces dels que hi anem passant. A més, per no tenir de fer molta sifonada, l'anem seguint en paral·lel per una cota més elevada. Arribats a la zona de la Portella de Morens, enfilem a dret, per anar fins la Portella de Mentet i baixar fins Vallter.


mapa ed. Alpina. Costabona.

Sortida de raquetes
distància                        9,3 km.
desnivell                        515 m.
temps en moviment      3 h. 55'

fotos Montse          https://photos.app.goo.gl/dm9WfUMCRxW2EGUb6

fotos Mercè            https://photos.app.goo.gl/kJt4o2HPyCdtMwtN7

fotos Núri               https://photos.app.goo.gl/4dkcBPB2VeqFVk6LA  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...