20220303

BON PAS.- Camprodon - camí de les Marrades - torre de Cavallera - pla de la Pica - camí dels Burros - Llanars - Camprodon

Bonica matinal des de Camprodon, per les dues vessants de la Cavallera.
Iniciem la caminada des de la zona d'aparcaments situada en passar el túnel direcció a Llanars, a ma esquerra i anem a buscar l'accés al PR C-189 per la part superior del túnel pel carrer de Joan Manem, i l'anem seguint direcció SO. En arribar a les Marrades, seguim a l'esquerra pel camí de les Marrades (continuant a la dreta aniríem a buscar la carena de la Cavallera). Més endavant, deixem el camí i seguim a l'esquerra per pujar el serrat del Puixeu i anar a la torre de Cavallera, des d'on seguim per retrobar el PR.
Anem a sortir a la pista asfaltada d'Ogassa, que seguim fins a l'alçada de la Canova, on ens desviem a la dreta pel camí que ens porta a cal Noi (ja en direcció NE) i que ens puja a la carena de la Cavallera. Una vegada hi som (pla de la Pica) seguim direcció Camprodon pel PR C-190 per anar a buscar per la vessant nord, el camí dels Burros que seguim de baixada direcció NO. Anem a sortir a una pista que ens porta a can Barmateres i can Mianjo on trobem pista asfaltada que anem seguint de baixada cap al mas El Pujol i anant a parar a la vora del Ter i a l'altre costat, Llanars.
Ara, seguim direcció est, deixant el Ter a la nostra esquerra pel PR C-188-189 fins a Camprodon, anant a sortir directament al aparcament.



ruta circular
distància        13 km.
desnivell        637 m.    
en moviment  4 h. 20'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...