20220714

BON PAS.- Ulldeter - puig de les Borregues - Fontlletera - Coma de Vaca - coll de la Marrana - Ulldeter

Aquest dijous calorós, enfilem cap a Vallter. Deixem els cotxes al aparcament d'Ulldeter.

Des d'aquest punt, pugem cap al refugi i coll de la Marrana. Flanquegem per anar al coll de la Coma de l'Orri i pugem cap als cims de la Coma de l'Orri, Puig de les Borregues (el flanquegem) i tota la Serra del Catllar fins al cim de Fontlletera. Desprès baixem al coll de Tres Pics i fem un descans.

Reprenem la marxa, de baixada cap al refugi de Coma de Vaca (a la meva traça, deixo el camí de baixada durant un tram, perquè em desvio per anar a trobar un punt d'aigua. Això no és necessari perquè més endavant trobem diversos punts on carregar) i quan ja som força avall, ens desviem cap a la dreta per no perdre tanta alçada i anem a trobar el GR 11.7 i el seguim pel costat del Freser, de pujada i direcció nord.

Passem l'Estret del Freser i les Jaces, fent parada per dinar. Continuem sempre seguint el GR i de pujada, fins troba el GR 11. Llavors, cal girar a la dreta direcció est, per fer cap al coll de la Marrana. A partir d'aquí ja desfem camí fins als cotxes.


Enllaç a la traça https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/2022-07-14-01-108429711

Fotos Mercè https://photos.app.goo.gl/YLfF8vzvaVAJKGbZ9

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...