20230304

COLLA ISARD.- Osona: St. Pere de Torelló-Bellmunt-carena de la Baga-GR 151 a St. Pere

Sortida social a la serra de Bellmunt. Des de St. Pere de Torelló, deixant els cotxes al aparcament habilitat, inici seguint la Bv-5224 direcció Olot i les marques del PR C-45 fins a la primera corba, on continuem recte seguint marques, passant per can Fontdevila on deixem la pista i seguim PR per la dreta, iniciant la pujada pel clot del Corder, passant la petita ermita de St. Roc, per la vora del Serrat per arribar a la carena, al coll de Font de Xeca. Seguim el PR i pujant, fins a trobar la pista d'accès a Bellmunt i fent drecera ens plantem al cim.
Desprès, continuem per la zona de repetidors (O), collet del Cabrit, carena de la Baga fins a l'alçada de la bauma d'en Migó, on seguim baixant direcció SE per la Serra Grenyada, Serrat de la Trona, coll de Duec fins a trobar la pista que puja a Bellmunt. La seguim planejant direcció Bellmunt uns metres, per anar a trobar el GR 151 que seguirem per baixar al coll de l'Hostal del Malgovern. En suau baixada passem els Comais i el Pedronet, abans de tornar a entrar a St. Pere de Torelló i fins on tenim els cotxes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...