20160630

Dies de turisme de muntanya a la vall de Chamonix (França)

Aquesta entrada no es de cap excursió concreta a la muntanya, però per mi te una valoració emotiva important. A final de juny, he tingut la ocasió de poder ensenyar-li un racó molt bonic dels Alps, a la meva dona.
No puc compartir aquesta gran afició de caminar per les muntanyes amb ella, i em feia molta il·lusió que pogués conèixer aquest indret, que ens permetia per les seves instal·lacions, poder pujar a zones altes de les muntanyes que hi ha al voltant de la vall, i gaudir de les impagables vistes de costat a costat.
Hem pogut gaudir-ho, acompanyats de Marc i Rosa, Manel i Dolors i en Joan i Helga, amb els que hem compartit viatge i bona companyia, durant aquest dies.
Si pot interessar a qui llegeixi aquesta entrada, a la Vall de Chamonix i per estades de varis dies, existeix una tarja Multi Pass, que permet utilitzar tots els elements que pugen a lo llarg de la vall, a les parts altes (funiculars, trens, cistelles, cadires), inclòs l'Aiguille de Midi (sense passar per sobre la gelera posterior) i també tren de Saint Gerbais a Niu de l'Àliga, tot sense limitar-ne la utilització.

Acompanyo àlbum de fotos de aquesta meravella de la naturalesa.

https://goo.gl/photos/nn5QoyanT8ue8yy3A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...