20160602

Vallter - Portella Mantet - Cabana Alemany - Pic de la Gallinera - Pic de la Dona - Vallter

Avui, el grup ha caminat per fer aquesta volta i el dia ha estat bo, ja que ha aguantat sense pluja. El que ha fallat, es la boira espesa que ens ha acompanyat durant quasi tota la caminada, impedint poder gaudir de les boniques panoràmiques que ens ofereix aquest paratge tant bonic.

Sortida des de Vallter, pujant cap a la Portella de Mantet. Quan som a dalt, seguim el camí de baixada, cap a Mantet. El seguim fins a la cabana del Alemany. Uns 200 m. més enllà seguint el camí, ja trobem el GR. que seguirem a l'esquerra, direcció oest, cap al Col del Pal.
El camí, va pujant molt dret en alguns trams, per salvar el desnivell de quasi 400 m. fins a dalt a la Serra de Caret, on fem un petit descans per recuperar-nos. El GR. segueix direcció (NO) cap al coll del Pal, natros agafarem a l'esquerra, carena a munt, direcció SO. i quan arribem a dalt al cim de la carena, anem seguint, primer direcció (S) i desprès (SO) el perfil del cims de la serra Gallinera, fins arribar a dalt el Pic de la Gallinera. Quan l'hem deixat enrere, anem seguint tota la conca, cap al SE., per anar a parar al Pic de la Dona i seguir baixant cap a la Portella de Mantet i Vallter.



Sortida circular
Distància recorreguda         12,3 km.    
Desnivell acumulat               1.009 m.              
Temps efectiu, caminant      4 h. 33'

Enllaç a la traça      http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13565673

Enllaç a les fotos de Joan
https://drive.google.com/folderview?id=0B1mRjSAhNf7nZkxoVkJ0Z0VWd0E&usp=sharing

Enllaç a les fotos de Jordi
https://drive.google.com/folderview?id=0B-jEHAz5MVqPSkw5Qm9GUzN6RXc&usp=sharing_eid&ts=5755d633

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...