20160903

03-09-2016 Viatge d'aproximació al TMB

Un any més, ens hem reunit bona part dels Caminants dels Dijous i alguns amics més que s'hi han afegit, per anar a fer un Tour pels Alps. La zona elegida aquest any, es la del MontBlanc. Com a particularitat, som un grup de 24 persones que hem sortit de Girona.
Com sempre, ens ha planificat la setmana, la empresa especialitzada en aquest tipus de Tours :
Cairn Trekking:       http://www.cairn-trekking.fr/ 

Desprès de reunió prèvia, per comentar les particularitats de la organització del Tour , avui dissabte  3 de Setembre, emprenem el viatge d'aproximació des de Girona a Saint Gervais les Bains- le Fayet.
Sortida amb bus a les 07:00 h. i primera parada per esmorzar, que ens dona un ensurt.
Al tornar a reprendre ruta, !SORPRESA! el bus està avariat.
Quan es diagnostica l'avaria, surt l'enginy de la improvisació. El nostre tècnic-especialista i multi-funció Marti, s'arromanga la camisa i es posa a furgar pels baixos del bus. De seguida, surt la cinta americana i les abraçadores metàl·liques i es posa a la faena. 
RESULTAT: quelcom més d'un hora de remenar i una bona suada. però Martí se'n surt i podem continuar viatge. Martí, es el nostre heroi del dia. Que bé ho ha captat l'amic Eduard.......
Sense més incidències, ens anem acostant a la nostra destinació, apropant-nos cada vegada més a la grandiositat dels Alps.
Finalment, a mitja tarda, arribem a Saint Gervais, ens allotgem al Hotel Terminus i desprès anem a compartir un sopar a una pizzeria, que col·lapsem, on passem una bona estona tots plegats. Desprès, a descansar que demà ja comença la "randonnée".




Àlbums de fotos:


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...