20160908

TMB - Etapa 5: Refuge Elena - la Fouly (transfer amb bus La Fouly a Arpette (Champex)

Dia 5. Desprès de la alegria amb la celebració de la grolla, de la nit anterior. Al hora d'esmorzar, tornem a celebrar en aquesta ocasió, l'aniversari de la companya de colla Laura, fent-li una petita sorpresa, amb molt d'afecte per part de tots.

Sortim del refugi i comencem a enfilar el camí indicat cap al Col Gran Ferret i La Fouly. El sender puja ràpidament fent llaçades per darrera el refugi, que de seguida el tenim per sota nostre, cada vegada més lluny, fins arribar al Grand Col Ferret (2.537 m.) Ens dirigim uns 200 m. cap al nord i fem un descans, mentre una bona part del grup ens animem a pujar a la Tête de Ferret (2.714 m.) es un poc més de desnivell, però amb una pujada de forta pendent.
Una vegada agrupats, tornem a seguir el camí, ara baixant direcció est, fins arribar al petit refuge de La Peule, on ens quedem a dinar. Desprès, acabem de baixar fins a una pista, que anirem seguint fins a la carretera que arriba a zona civilitzada, passem per Ferret i finalment anem a parar a la Fouly, on tenim un temps lliure mentre ens venen a buscar els dos mini-bus que ens faran el transfer  per la Val Ferret, fins a Arpette (Champex).



Etapa 5
Distància recorreguda            13,8 km.
Desnivell acumulat                  + 715 m.   - 1.115 m.
Temps efectiu, caminant         4 H. 35'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...