20210527

Colla BON PAS.- Setcases - Puig Sistra - refugi Jaume Ferrer - Setcases

Aquest dijous, anem cap a Setcases on deixarem els cotxes. La sortida d'avui, és de bon fer i es pot gaudir de molt bones vistes.
Travessant el riu, anem a buscar el GR 11 que ens va pujant fins al Pla de les Bigues i el seguim, anant a buscar la vora del filat fins al Pla de Llens, on continua direcció Molló.
Natros, seguim per la vora del filat direcció nord pujant al Puig Sistra (1.990 m) i desprès continuem cap a la collada dels Llamps i el pla de les Anelles, arribant a la collada Fonda, on trobem la pista que va d' Espinavell a Setcases. 
La seguim direcció Setcases fins arribar a la primer corba tancada a l'esquerra. Aquí la deixem i agafem per la dreta, el camí que ens puja al refugi Jaume Farré. Des del davant del refugi i baixant pel vesant sud pel prat, s'endevina un sender que ens va baixant direcció sud cap al Pla Cominal i travessant la pista, seguim les marques grogues del corriol que baixa força dret per la Serra. Quan som quasi al poble, ens parem a dinar a la Creueta (a sobre Setcases) i ja només ens queda acabar de fer uns metres de baixada i tornar al aparcament.




Distància            15 km
Desnivell            910 m.
Temps caminant  5 h. 04'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...