20210509

retrobament de la Colla Bon Pas. EMBARDISSADA A LA CARTA 2021.

Després de molts mesos sense poder fer les sortides de Colla, per les mesures imposades per la propagació del maleit virus, finalment hem organitzat la primera on ens hem pogut retrobar.

Ben bé, encara no hi som tots, uns perquè encara estem citats aquest dia, per posar la dosi del vaccí, altres perquè encara fa pocs dies que els hi han posat i d'altres més perquè pensen que és aviat pel retrobament. Bé espero, que ens anem normalitzant a poc a poc i aviat ens podrem retrobar com abans d'aquest mal son. 

La sortida d'avui, s'ha fet seguint la traça oficial que el CEO (organitzador de l'Embardissada), ha cedit a la seva web. Pel que fa al dia, ha acompanyat magnífic i els que han pogut anar-hi, l'han gaudit molt.

La descripció de la ruta, es troba perfectament detallada al enllaç de descàrrega de la traça.

Acompanyo mapa i traça i les fotos que ens ha cedit el company Eduard.enllaç a la traça: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/xliii-embardissada-a-la-carta-2021-oficial-ceo-olot-71014826

enllaç_a_les_fotos_del_Eduard: https://share.icloud.com/photos/0huhihfoJcsiGx8YCZNMMgPlA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS. Ripollés: Vallter - pic de la Dona - coll de la Geganta

Desprès de les caminades per l'Aran, aquesta setmana fem una sortida tranquil·la també tenint en compte la calor prevista per avui. Anem...