20190608

COLLA ISARD.- Vallter - Portella de Mantet - Cabana del Alemany- Pic de la Gallinera

Sortida des de Vallter, pujant cap a la Portella de Mantet. Quan som a dalt, seguim el camí de baixada, cap a Mantet. Es un camí perfectament traçat i amb fites a la part més baixa. El seguim fins a la cabana del Alemany.
A partir de aquí seguim cap a l'esquerra el GR francès, direcció oest, cap al Col del Pal. Desprès de una pujada, en forta pendent, quan ja som a dalt la carena de la Serra de Caret, en lloc de seguir planejant cap al coll del Pal, girem a l'esquerra carena a munt, sense camí definit i per l'herbat, direcció SO. Quan arribem a dalt al cim de la carena, anem seguint direcció SO. el perfil del cims de la serra Gallinera, fins arribar a dalt el Pic de la Gallinera, on ens refugiem del fort vent que anat incrementant des de que som a la carena. Desprès anem seguint tota la conca, cap al SE., per anar a parar al Pic de la Dona i seguir baixant cap a la Portella de Mantet, on ja tanquem el cercle i caminem de baixada cap a Vallter, on tenim els cotxes.


Mapa Pirineu.  

Sortida circular
Distància                13,1 km.                
Desnivell                1.035 m.
Temps caminant    5 H. 29'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...