20200723

BON PAS.- Montseny: Font de Passavets-Turó Gros-Turó de l'Home- les Agudes

Aquest dijous, davant l'amenaça de pluja al Pirineu, hem decidit de fer una matinal pel Montseny. Ens arribem amb els cotxes, fins a la font de Passavets.
Comencem a caminar, seguint les marques del PR C-208 passem pel davant de la font direcció oest i anem guanyant alçada fent les llaçades del camí. Quan ja som força amunt, deixem a sota nostre el pou de glaç del Comte. Seguim amunt i a l'alçada de les Roques Cremades, tenim una visió de tota la conca a sota nostre, distingint perfectament l'Aveteda.
Aquí ja deixem el bosc i acabem de fer la pujada fins al coll Pregon on ens dirigim a l'esquerra (SE) passant sota el Puig Sesolles fent cap a la collada Fonda i arribar al Turó Gros, on fem parada per veure la vista de la vessant de S. Celoni.
Desfem camí fins al coll Pregon i pugem al Turó de l'Home, baixant per l'altre costat fins al coll Sesbasses i anem a buscar la carena cap a les Agudes. Quan hi arribem, gaudim de la vista cap a tota la vessant nord del macís.
Comencem la baixada, desfent camí fins al coll de les Agudes i aquí girem cap al sud, de baixada. El camí ens porta a la font de Briançó, on gira direcció est perfectament marcat amb pals indicadors. Va baixant fins arribar a la riera, que cal travessar i ja som a la font i aparcament on tenim els cotxes.


mapa ed. Alpina. Montseny

sortida circular
distància                    11'7 km.
desnivell                     659 m.
temps caminant        3 H. 51'

fotos Mercè                https://photos.app.goo.gl/sMFjxe6W5FCyKU287

Manel                          https://photos.app.goo.gl/miUd9GcWmngzgajf9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...