20220922

BON PAS.- Garrotxa. Coll d'Uria a La Salut - TROBADA DE COLLA I CELEBRACIÓ PER MARTÍ

Aquest dijous, passa a ser data important dintre dels esdeveniments de la Colla. A més de la caminada matinal que ha estat força interesant, ens apleguem per celebrar esdeveniments importants. Per un costat, el retorn a caminar de companyes que teníem de baixa per motius de salut. Per l'altre, aprofitar que properament el nostre company Martí celebrarà el 80è. aniversari, per reconeixer-li la seva aportació a la Colla, durant tots aquests anys.

Pel que fa a la caminada, ens en anem fins al coll d'Uria, des d'on comencem a pujar pel camí clàssic, que surt al altre costat de la carretera. Entrem al corriol i trobem de seguida a la nostra esquerra el camí per on retornarem. Als pocs metres, deixem el camí principal i comencem a pujar per un altre corriol que surt a també cap a l'esquerra que sembla ser utilitzar per btt. Sempre sota bosc i pujant, anem a sortir a dalt la carena, a tocar l'estany del Coll. Desprès seguim la pista, direcció est, cap al Pla dels Alemanys i el collet de l'Arç. Aquí, girem direcció nord, per anar cap al santuari de La Salut, on fem una parada per gaudir vistes, fotos i reposar forces.
El camí de tornada, el fem passant pels avencs de Roca Roja i passant per les restes de la Feixassa i el clot de l'Infern, anant a parar en paral·lel a la carretera i anant a sortir al principi del camí de pujada, al costat de la carretera.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...