20220908

BON PAS.- Vallter - Tirapits - Pic de l'Infern - Vallter

Aquest dijous, fem un altra clàssica de Pirineu Gironí. Cal dir que és una sortida on hi ha passos tècnics, que no tenen dificultat si s'està acostumat a fer crestes. 
Ens desplacem fins a Vallter i travessant pistes ens arribem fins al Coll de la Marrana, per seguir el GR direcció oest fins a la barraca de Tirapits. 
Deixem el GR i enfilem cap a la carena, passant el Portell i anem fins al Pic de l'Infern, on disposem d'unes vistes espectaculars.
Retornem al coll i fem la baixada direcció est, per on es va al Pic Freser. Abans d'arribar al coll (Portell dels Gorgs), tombem a la dreta fent la baixada per una canal. Deixem la baixada i ens anem desviant cap a la nostra esquerra, per intentar de no perdre alçada, tot això sense camí definit.
Quan som a l'alçada sota el Freser, hem de passar un altra canal, amb intenció d'anar a parar a la collada de Coma Mitjana i des d'allà anar al coll de la Marrana. 
Com sigui que, pot representar un mal estar per algun participant fer aquests pas, decidim de retrocedir i acabar la baixada, per tornar anar a buscar el GR per on em caminat cap a Tirapits. Quan hi arribem, ja anem desfent camí fins a Vallter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...