20180907

BON PAS: La Vanoise. Dia 6: ref. Vallonbrun - Bonneval-Sur-Arc

Avui, també ens comença el dia amb plugim, que tal com avança el matí va canviant per bo, acabant amb un dia molt bonic, però que en una primera part de camí per la vall, ens priva la vista als cims del voltant.
Sortim de Vallonbrun direcció est, pujant els pocs metres que ens separen la capella St. Antoine. Desprès, el camí comença una baixada primer seguint al est. Hem de seguir la indicació a le Collet. El camí segueix baixant fent una diagonal cap al SO i entra a bosc. Més avall, torna a girar cap al est, baixant entre el bosc i finalment, acabem sortint a le Collet, on hi arriba carretera. Seguim cap al NE anant uns metres al costat la carretera D-902 i desprès seguim a l'esquerra per una pista de terra marcada com a GR. Passem per la Chapelle St. Maurice i arribem a l'alçada de Bessans, on entrem , passant pel pont del riu, per fer les compres del menjar.
Retornem al camí i continuem aquest bonic passeig pel costat del riu Arc. El GR 5 continua de pujada per l'esquerra i natros seguim per la variant 5E pel costat del riu i arribem a le Villaron, on ens desviem al altre costat de riu, per fer parada de dinar a una zona d'aparcament on hi ha dos taules.
Desfem camí i seguim cap al nord, fins a arriba a Bonneval.


Sortida de travessa
Distància                  16,9 km.
Desnivell                  + 182 m.   - 664 m.
Temps caminant     5 h.

Enllaç a la traça     https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/tour-balcons-de-la-vanoise-dia-6-28600906

Fotos
Eduard    https://photos.app.goo.gl/qwNajRrv2UtpFwKs8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS. Ripollés: Vallter - pic de la Dona - coll de la Geganta

Desprès de les caminades per l'Aran, aquesta setmana fem una sortida tranquil·la també tenint en compte la calor prevista per avui. Anem...