20180908

BON PAS: La Vanoise. Dia 7: Bonneval - Plan des Roches - Bonneval

Dia magnífic, per tancar la setmana.
Sortim de Bonneval cap al NE fins arribar a la D 902 pel nord del poble. Aquí girem a la dreta, passant al altre costat de riu i girant també a la dreta, fins a uns propera construcció, on girem a l'esquerra i enfilem el camí de pujada cap al est que va a parar al telecadira de Vallonet, anant a parar al refuge de Criou, desprès el camí gira, pujant direcció sud fins al pla. Quan hi som, anem fins gairebé al final de la plana, a le Vallonnet, on continuant arribaríem al Glacier Inferiéur du Vallonnet.
Decidim de girar cap al nord, per anar a buscar el camí direcció al refugi des Evettes. El camí, quan arriba a l'alçada del teleskí du Moulinet gira cap al NE per una balconada, amb vistes a l'altre costat de vall i als fons d'aquesta, fins a trobar el camí que puja des de l'Ecot (poblet al fons de la vall). Continuem pujant uns metres més fins a anar al Plan des Roches, des de on podem veure be el glacial du Grand Méan.
Des de aquí, desfem camí fins a la baixada cap a l'Ecot, que seguim fins a baix al poblet. Passem al altre costat, per dintre el poble, passant per la Chapelle Ste. Marguerite i sortim pel transitat camí que baixa direcció SO deixant el riu Arc a la nostra esquerra i en paral·lel. El camí, molt bonic, ens permet fer passejada en suau baixada, fins a Bonneval.



Sortida circular
Distància                  15,2 km.
Desnivell                  679 m.             
Temps caminant     5 h. 05'

Enllaç a la traça  https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/tour-balcons-de-la-vanoise-dia-7-28600919


Fotos
Eduard   https://photos.app.goo.gl/tW35u6dh818vXjed9
Milio       https://photos.app.goo.gl/rPg5Bku4AaMkWxgh8  
Marc       https://photos.app.goo.gl/HGqgZ14uz83fW8SXA 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...