20180901

BON PAS: Desplaçament Tour La Vanoise i Grand Paradiso

Aquest any, bona part del personal de la Colla Bon Pas, ens desplacem amb el bus PACHECO cap a França. 
El grup de Balcons de La Vanoise: Isabel, Margarita, Anna, Rosa, Maria, Carme, Joan A., Marc, Domingo, Eduard, Jordi, Marti i Milio.
Grup Grand Paradiso: Nuri, Julieta, Conce, Quim S., Quim C., Rafel i Imma, Joan i M. Àngels, Narcís i Montse, Salvador i Mercè.
Sortida a les 06 h. per la previsió de taps al recorregut. Finalment, ha estat un encert matinar, perquè encara que trobem taps, el podem anar passant sense que ens retardi més de 45'.
Com sempre, el bon ambient de la Colla, també es manifesta durant el viatge, que no es fa pesat, per les diferents xarrades entre el personal i també alguna estona de bon dormir.
Arribada a Chambéry a dos quarts de quatre de la tarda, on baixem el grup de La Vanoise i ens allotgem al hotel Kyriad Chambéry Centre, totalment recomanable per la bona relació qualitat/preu,i situació.
El grup de Grand Paradiso, segueix viatge fins a Bourg Saint Maurice, on els deixa el bus i retorna cap a Girona (dos xofers).
Els que ens quedem a Chambéry, aprofitem per fer un vol per la ciutat, passejant la part antiga i aprofitant que es primer dissabte de mes, poder escoltar el concert de carilló de la Catedral, que ens ha tingut molt pendents, durant 45'. Ha estat molt interessant i es recomanable.
Desprès, a buscar un lloc per sopar i tornada al hotel per descansar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS. Lluçanès: St. Bartomeu del Grau - ruta PR C-223 (riera de les Llobateres) - riera de St. Bartomeu - Costa de la Vall - St Bartomeu

RESUM : És una ruta molt interessant, però cal tenir clar dos aspectes importants. No es aconsellable fer-la en època de pluges (es travessa...